Handelsbetingelser

Velkommen

I min webshop kan du købe hækleopskrifter. Når du køber en opskrift vil du kort tid efter modtage en mail med et link til download af opskriften som PDF-fil. Det er derfor vigtigt, at du angiver den korrekte mailadresse ved dit køb. Det kan være en rigtig god idé at gemme eller udskrive opskrifterne når du har modtaget PDF-filen.

 

Der gøres opmærksom på, at ved handel på denne side accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Læs derfor betingelserne grundigt igennem inden du handler her på siden. Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer, der er købt på denne side

Generelle oplysninger

Susanne Stephansen

Liseborg Hegn 11

8800 Viborg


CVR-nr. 37006041

Mail: kontakt@susannestephansen.dk
Tlf. nr. 23 42 55 15

 

Betaling

Her på siden kan du betale med Dankort/VISA Dankort, VISA, Mastercard, Mastercard Direct, VISA Electron, Maestro og PayPal.

Bank overførsel: Reg. nr. 7831 Konto nr. 0002045517

Beløbet trækkes når varen er afsendt.

Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv moms

 

Levering

 

Hækleopskrifterne kan downloades straks efter, at din betaling er gennemført. 

Når du køber en opskrift vil du kort tid efter modtage en mail med et link til download af opskriften som en PDF-fil. Det er derfor vigtigt, at du angiver den korrekte mailadresse ved dit køb. Det kan være en god idé at gemme eller udskrive opskrifterne.

 

Fortrydelsesret

Der ydes ikke fortrydelsesret, da der er tale om digitale varer.

 

Persondatapolitik

Denne webshop videregiver ikke forstrolige oplysninger og alle oplysninger sendes krypteret.
 

Forbehold

Der tager forbehold for trykfejl og tastefejl. Eventuelle rettelser til hækleopskrifterne vil kunne findes her på siden under rettelser.

Derudover vil jeg gøre opmærksom på, at hækleopskrifterne ikke må kopieres, videresælges eller videregives. Det er heller ikke tilladt at sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne.

 

 


 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den XXX