Bogstavdyr

De hæklede bogstavdyr er udviklet i samarbejde med Gitte Skyum Kjøge fra Sproghuset Viborg (Legeteket) og med udgangspunkt i illustrationer af Birgitte Flarup. 
 

Bogstavdyrene er blevet til med henblik på, at skabe et hæklet læringslegetøj, der kan anvendes i samspil med det pædagogiske materiale fra sprogværktøjet ”Hit med lyden.” Sprogværktøjet er med til at skabe et kvalitativt arbejde med sprogstimulering og børns generelle sprogudvikling. Barnet får en basisviden om det danske alfabet samt dets bogstavlyde, og får rettet opmærksomheden mod sprogets lydside, der er en forudsætning for den senere læseindlæring.

Ønsker du at læse mere om ”Hit med lyden” eller downloade appen så følg linket her

 

De hæklede bogstavdyr er designet så de kan sidde på tæppet og på anden vis kan anvendes i den pædagogiske praksis såvel som i private hjem. De er designet så der er minimalt monteringsarbejde, hvilket giver en højere slidsstyrke og i et materiale, der er velegnet til produkter til børn. Derudover er der arbejdet med farvevalg, genkendelighed hos dyrene og at give de forskellige bogstavdyr forskellige sanseindtryk hos børnene.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
preload spinner

Du kan hækle dit barns bogstavdyr, give dem i barselsgaver, fødselsdagsgave, dåbsgave eller som en personlig bare fordi gave. Jeg vil meget gerne se dine færdig hæklede bogstavdyr så del gerne dine billeder under #bogstavdyr