Om mig

Velkommen i mit hæklede og finurlige univers

Jeg er en farveglad tekstildesigner og formidler, der brænder for det kreative og samtidig har en svaghed for det finurlige, legende, personlige og humoristiske udtryk.

Med min uddannelsesmæssige baggrund som henholdsvis pædagog og med en BA i tekstildesign, håndværk og formidling fra VIA Design (tidligere TEKO) har det vækket en interesse i mig, hvordan jeg med en kombination af den faglige viden fra begge felter kan arbejde med at designe tekstilt læringslegetøj til børn.

I webshoppen finder du hækleopskrifter designet af mig. Opskrifterne bliver solgt som PDF-filer, der efterfølgende bliver sendt til den mail, der er registreret ved købet. 
Velkommen her på min side og rigtig god hæklelyst. Har du lyst til at følge mine kreative projekter så er du mere end velkommen til at følge med på Instagram: susanne_stephansen eller bogstavdyr Facebook: bogstavdyr
Skriv endelig, hvis du har spørgsmål til mig, ønsket om specialopgaver / bestillingsopgaver eller forslag til et eventuelt samarbejde kontakt@susannestephansen.dk

Referencer

DR - Ramasjang "Redder Havets dyr" - Tekstil workshop

DR2 Live fra "Højskolesangbogen" - Rullinge workshop

Fru Zippe – design af broderikits 

Sproghuset Viborg (Legeteket) – hæklede bogstavdyr 

Carte Blanche – kostumer og scenografi 

Hjertegarn – garnforhandler 

Skals – højskolen for design og håndarbejde – Skals kalenderen 2017